IMPRESSZUM

A de-kardo.hu (a továbbiakban: honlap) honlapot
a DE-KÁRDÓ Könyvviteli és Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Üzemeltető adatai:

Cég teljes neve: DE-KÁRDÓ Könyvviteli és Tanácsadó Kft.
Rövid név: DE-KÁRDÓ Kft.
Ügyvezető: Kárász Etelka regisztrált mérlegképes könyvelő

Cégjegyzékszám: 04-09-010494
Adószám: 23135660-1-04
Székhely: 5940 Tótkomlós, Fő út 68.
Tel./Fax: +36 (68) 460-764
E-mail:dekardo.konyveles@gmail.com

Tartalomért felelős:

Kárász Etelka
ügyvezető
Levél a cégvezetőnek – dekardo.konyveles@gmail.com

Tárhely szolgáltató adatai:

Cég neve: DotRoll Kft.
A cég székhelye: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.
E-mail: support@dotroll.com
Telefon: +36 (1) 432-3232
Fax: +36 (1) 432-3231

 

Általános Felhasználási Feltételek (jogi nyilatkozat):

A jelen Általános Felhasználási Feltételek határozzák meg a honlaphoz való hozzáférést, illetve annak használatát. Kérjük, hogy a honlap használata előtt figyelmesen olvassa el a következő feltételeket, valamint az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat! Ha a feltételekkel, vagy a honlap használatával, kapcsolatban kérdése merül fel, úgy kérjük, hogy a megadott elérhetőségek egyikén vegye fel velünk (üzemeltető) a kapcsolatot!

A honlap böngészésével és/vagy használatával Ön elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbiakban foglalt Általános Használati Feltételeket. Amennyiben nem fogadja el ezeket a feltételeket, kérem, hogy ne használhatja a honlapot! 

Weboldalon található információk használata:

A DE-KÁRDÓ Kft. ezt az internetes honlapot tájékoztatás és kapcsolatépítés céljából hozta létre és üzemelteti. Fenntartja magának annak jogát, hogy a honlapon található információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztathassa, illetve nem garantálja, hogy a honlapon elérhető információ napra kész legyen.

Valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál!
Mindenkor törekeszünk a honlapon közölt adatok pontosságára, ugyanakkor semmiféle felelősséget nem vállalunk az oldalakon megjelenő információk hiányossága, pontatlansága és az esetleges elírások miatt.

Felelősség korlátozása:
A honlapon feltüntetett valamennyi információ felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelőssége!

Szerzői jog:
A honlap oldalainak tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, az itt található információkat átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet. A honlapon található tartalmak – bármilyen formában történő feldolgozása csak a tartalmi felelős előzetes írásos hozzájárulásával engedélyezett. A honlapon található címek, telefonszámok, elérhetőségek felhasználása csak külön az üzemeltető írásos beleegyezésével vagy annak kérésére engedélyezett.
Minden jog fenntartva!